Even voorstellen

Wij zijn Puck en Marloes, eigenaren van ons eigen bedrijf Zoet & Hartig. Puck is afgestudeerd diëtist en Marloes haalde haar diploma bij de Internationale Hotelschool. Na veel werkuren in de horeca, ontstond het idee om onze expertise vanuit onze studies te combineren tot een uniek en eigentijds concept: Zoet & Hartig.

Puck

Mijn naam is Puck Hazeleger en ik ben sinds de brugklas trotse vriendin van Marloes. In 2021 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen met plezier afgerond. Mijn interesse in voeding en in de keuken staan om zowel gezonde als ongezonde baksels te maken is van jongs af aan groot. Marloes en ik vullen elkaar fijn aan en gaan met plezier voor jullie aan de slag!

Marloes

Mijn naam is Marloes Bosch. Samen met Puck Hazeleger ben ik in september 2022 het bedrijf Zoet & Hartig begonnen. In 2019 heb ik de middelbare hotelschool afgerond en in juni 2022 ronde ik de Internationale hotelschool af. De Marketing en Sales hebben mij altijd geïnteresseerd en de ambitie om een eigen bedrijf te hebben was er sinds jongs af aan al. Puck en ik hebben onze kwaliteiten samengevoegd en dat is een waar succes. Om dit met mijn beste vriendin te mogen waarmaken is een droom die uitkomt. Mogen wij voor jullie aan de slag? 

Onze visie over eten

Wij zijn erover uit dat goed eten en drinken voor een fijne sfeer zorgt tijdens uw festiviteit. Wij halen enorm veel plezier uit het werk en dat proef en ziet u terug. Wat wij bieden een uniek en eigentijds concept aan met huisgemaakte producten. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen